Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 08:30 tot 21:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl
Heeft u behoefte aan een goed, vrijblijvend advies?
Neem dan contact met ons op…

We kunnen u een hoop werk en zorgen uit handen nemen met ons dienstverleningsabonnement schadeverzekeringen. Hierin beheren we al uw verzekeringen, zelfs als u ze niet bij ons heeft afgesloten.

CONTACT OPNEMEN

Bent u goed verzekerd? Dat weet u vaak pas als het te laat is!


Er zijn heel veel verschillende soorten verzekeringen. Welke u wel en niet moet afsluiten is voor iedereen anders. Sommige verzekeringen zijn voor iedereen gelijk, maar een deel van uw verzekeringspakket is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen. Zo maar alles verzekeren is onverstandig en onnodig duur. Samen met u kijken wij graag naar welke verzekeringen echt nodig zijn en welke u fijn vindt om te hebben. Heeft u behoefte aan een goed, vrijblijvend advies? Twijfel niet en bel ons, we adviseren u en denken graag met u mee.

We kunnen u een hoop werk en zorgen uit handen nemen met ons dienstverleningsabonnement schadeverzekeringen. Hierin beheren we al uw verzekeringen, zelfs als u ze niet bij ons heeft afgesloten.

MEER OVER ONS DIENSTVERLENINGSABONNEMENT
VERZEKERINGEN


Hieronder een aantal veel voorkomende verzekeringen met een korte uitleg per verzekering, zodat u zelf kunt zien wat deze verzekering inhoudt. Maar u kunt ook zien of u deze verzekering echt nodig heeft of dat u hem graag zou willen hebben.

Download hier onze Handleiding Productwijzers Schadeverzekeringen.

 

AUTOVERZEKERING

Als u een auto heeft, moet u die wettelijk verzekeren, maar er zijn meer mogelijkheden. Hieronder een aantal opties.

Wettelijke aansprakelijkheid
Verzekering voor uw auto die de schade dekt die u met uw auto toebrengt aan anderen. Deze verzekering is wettelijk verplicht.

Wettelijke aansprakelijkheid met beperkt casco
Verzekering voor de schade die u met uw auto aan anderen toebrengt alsmede tegen brand, diefstal, inbraak, ruitschade, aanrijdingen met wild en stormschade.

Wettelijke aansprakelijkheid met casco
Een autoverzekering waarbij de schade die u met uw auto toebrengt aan anderen is verzekerd, maar ook de schade aan uw eigen auto is verzekerd.

Bent u in het bezit van een motor of een oldtimer (ouder dan 25 jaar), dan kunnen we ook bovenstaande verzekeringen voor u regelen.

Download hier onze productwijzer Motorrijtuigenverzekering.
Download hier onze productwijzer Pechhulpverzekering.
Download hier onze productwijzer Schadeverzekering inzittenden. 

 

BROMFIETSVERZEKERING

Heeft u een brommer of een scooter, ook dan moet die verzekerd zijn. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder een aantal opties.

Wettelijke aansprakelijkheid
Wettelijk verplichte verzekering voor uw bromfiets die de schade dekt die u met uw bromfiets toebrengt aan anderen.

Wettelijke aansprakelijkheid met beperkt casco
Verzekering voor de schade die u met uw bromfiets aan anderen toebrengt en brand, diefstal, aanrijdingen met dieren en stormschade.

Wettelijke aansprakelijkheid met casco
Een bromfietsverzekering waarbij de schade die u toebrengt aan anderen met uw bromfiets en uw eigen schade zijn verzekerd. 

 

INBOEDELVERZEKERING

Verzekering voor de inboedel van uw woning. Dus alles dat in uw huis (los) staat. Dit is inclusief kostbaarheid en huurderbelang. Tot de inboedel rekenen wij ook (schotel)antennes en aan het woonhuis bevestigde zonweringen.

Download hier onze productwijzer Inboedelverzekering

 

WOONHUISVERZEKERING

Verzekering voor het woonhuis en alles wat daarmee verbonden is. Dus alles dat vast aan uw huis zit en er niet eenvoudig af kan. Zoals bijvoorbeeld een serre. 

Download hier onze productwijzer Opstalverzekering

 

PERSOONLIJKE ONGEVALLENVERZEKERING

De persoonlijke ongevallenverzekering is bedoeld voor mensen die de financiële gevolgen van overlijden en/of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval willen verzekeren.
Download hier onze productwijzer Ongevallenverzekering inzittenden. 

GEZINSONGEVALLENVERZEKERING

De gezinsongevallenverzekering is bedoeld voor mensen die hun gezin tegen de financiële gevolgen van overlijden en/of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval willen verzekeren.\


Download hier onze productwijzer Ongevallenverzekering inzittenden. 

RECHTSBIJSTANDSVERZEKERING

Met een rechtsbijstandsverzekering bent u verzekerd voor een voorval of een reeks met elkaar verband houdende voorvallen die leiden tot een juridisch probleem.

Download hier onze productwijzer Rechtsbijstandverzekering.
Download hier onze productwijzer Rechtsbijstandverzekering in het verkeer. 

 

AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

De aansprakelijkheidsverzekering dekt alle schade die door een lid van het gezin toegebracht wordt aan de spullen van iemand anders.

Download hier onze productwijzer Aansprakelijkheidsverzekering particulier

 

REISVERZEKERING

Voor uw vakantie hebben wij een annuleringsverzekering en een doorlopende- of aflopende reisverzekering, maar ook verzekeringen voor uw camper, boot of caravan.

Download hier onze productwijzer Reis- en annuleringsverzekering.
Download hier onze productwijzer Caravanverzekering.
Download hier onze productwijzer Pleziervaartuigenverzekering.
Download hier onze productwijzer Pechhulpverzekering.

 

ZORGVERZEKERINGEN

Op het gebied van zorgverzekeringen zijn er heel veel mogelijkheden. Ook uw zorgverzekering regelen wij graag voor u. Wij werken samen met meerdere aanbieders en kunnen u dus altijd een polis op maat leveren tegen een zeer aantrekkelijke premie.

De lijst met verzekeringen kunnen we nog veel langer maken, want ook voor het verzekeren van bijvoorbeeld uw grasmaaier of uw (race)fiets bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u meer informatie of hebt u een vraag, bel of mail ons. Een afspraak is zo gemaakt.
Neem direct contact met ons op