Over ons

Blokweg Financieel Adviseurs B.V. is de overkoepelende handelsnaam voor al onze activiteiten. Voor het Automotive segment opereren we onder de naam De Autofinancier. Voor alle overige branches en aanverwante dienstverlening handelen we onder de naam Blokweg Financieel Adviseurs B.V.
Blokweg is een van de grootste onafhankelijke intermediairs van Nederland op het gebied van financieren, verzekeren en hypotheken. We opereren landelijk vanuit het mooie Brabantse Zevenbergen. Sinds 2000 zijn we uitgegroeid tot 40 medewerkers. Naast een groot team van adviseurs hebben we een eigen compliance officer, schade afdeling, e-commerce specialisten en webdevelopers in dienst.
De Autofinancier is specialist in financieren en verzekeren voor het automotive segment. Door de sterkte affiniteit met autobedrijven is er meer dan 20 jaar geleden voor gekozen om de activiteiten van dit segment in een eigen merk onder te brengen: De Autofinancier. Daarmee werden de activiteiten beter herkenbaar en hielp het bovendien bij de online vindbaarheid. Bezoek De Autofinancier
Occasionvoorraad is het autoportaal van De Autofinancier. De voertuigen van meer dan 1000 autobedrijven waar De Autofinancier mee samenwerkt zijn verzameld op het autoportaal Occasionvoorraad.nl. Dit is in 2017 gelanceerd en is inmiddels gegroeid tot een omvang van circa 50.000 voertuigen. Ter ondersteuning van haar autobedrijven adverteert Occasionvoorraad.nl op grote schaal de voertuigen in haar database. Daarmee wordt de verkoop van occasions extra gestimuleerd ten behoeve van de autobedrijven. Bezoek Occasionvoorraad
Met een glimlach
De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door Rotterdamse directe communicatie gecombineerd met een Brabantse gemoedelijke en persoonlijke omgang. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel georganiseerd buiten het werk om. Zoals we met elkaar omgaan zo gaan we ook met onze klanten om; zorgzaam en professioneel. Onze klanten vinden dat prettig en waarderen de betrokkenheid van de adviseurs. Veel van onze klanten worden in de loop der jaren een totaalklant en brengen al hun financiële zaken bij ons onder. We zijn trots op deze blijk van waardering. De bedrijfscultuur voeren we ook door in onze communicatie; transparant met een glimlach. Dat is ook nodig, want er komt ook behoorlijk wat kijken bij het afsluiten van een financiering, verzekering of hypotheek. Ons doel is om onze klanten hier persoonlijk in te begeleiden.
Blokweg Financieel Adviseurs bestaat inmiddels meer dan 20 jaar. Daar zijn we super trots op. Ter gelegenheid daarvan is er in 2020 een speciaal logo ontwikkeld.

Blokweg, De Autofinancier en Occasionvoorraad komen in dit logo samen. Onze relaties en klanten hechten er waarde aan dat we zo lang actief zijn.

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? 
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.