Alle zakelijke verzekeringen

Bedrijf en zekerheid
1 Aansprakelijkheid bedrijven  Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is niet wettelijk verplicht. Het is wel een verstandige keuze. Jouw bedrijf is aansprakelijk wanneer jij of een medewerker tijdens het werk schade of letsel toebrengt aan anderen. De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen. 
2 Bestuurders aansprakelijkheid De verzekering beschermt jouw privévermogen tegen een verkeerde bestuurlijke beslissing. Of je nu directeur of commissaris bent van een bedrijf of bijvoorbeeld penningmeester van een vereniging. Je sluit deze verzekering als directie of bestuur. Zo kun je gemakkelijk bestuurders aantrekken en houden. 
3 Aansprakelijkheid beroepsfouten Geef je een verkeerd advies of voer je jouw werk uit voor anderen dat onverwachte gevolgen heeft? De Beroepsaansprakelijkheidsverzekering geeft bescherming van jouw eigen vermogen en bedrijf bij claims als gevolg van beroepsfouten. 
4 Rechtsbijstand Met de Zakelijke Rechtsbijstandverzekering ben je als ondernemer goed beschermd. Zo krijg je juridische hulp en advies bij zakelijke conflicten. Bijvoorbeeld als je een conflict hebt met een medewerker of een afnemer. Een rechtsbijstandverzekering wordt beheerd en uitgevoerd door een rechtsbijstandsverzekeraar. 
5 Milieuschade Milieuschade op jouw grond kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. Het lekken van stoffen als asbest, olie, mest of gewasbeschermers leiden tot forse bodem- en watervervuiling. In dit soort gevallen vergoedt de milieuschadeverzekering jouw kosten voor de sanering. Ook als de milieuschade niet jouw schuld is. 
6 WEGAM Als jouw werknemers voor hun werk motorvoertuigen besturen, dan is er altijd kans op ongelukken. Heeft een medewerker schade of loopt hij letsel op tijdens een zakelijke rit? Dan ben je als werkgever al gauw aansprakelijk. De financiële gevolgen voor jou als werkgever kunnen dan groot zijn. Een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) dekt schade door of met motorrijtuigen standaard niet. Met een WEGAM-verzekering (Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen) verzeker je je alsnog tegen deze risico’s. 
7 Gebouwen Brand, inbraak, storm of een aanrijding kan voor flinke schade zorgen aan gebouwen. Met de Gebouwenverzekering is jouw bedrijfspand goed verzekerd. Je sluit de gebouwenverzekering los af of als dekking bij de Brandverzekering. De verzekering is geschikt voor alle zakelijke gebouwen, zowel voor kleine ondernemers als voor grote bedrijven. 
8 Inventaris en goederen Door brand of inbraak kun je in één klap jouw goederenvoorraad verliezen. Ook schade aan inventaris is al gauw een grote kostenpost. De Inventaris & Goederenverzekering verzekert je inventaris, machines en goederenvoorraad in jouw bedrijfsgebouw tegen schade door brand, storm, water en diefstal na inbraak. Je kunt deze inventarisverzekering los afsluiten of als dekking bij de Brandverzekering. De verzekering is zowel geschikt voor het MKB als voor grote bedrijven. 
9 Computer en elektronica Een bedrijf kan niet zonder computers. Vallen computers en andere elektronische apparatuur uit, bijvoorbeeld door brand of een cyberaanval? Dan heeft dat vaak direct gevolgen voor jouw bedrijf. Je kunt geen facturen meer verzenden, of de productie valt stil. Met de Computer- en elektronicaverzekering verzeker je je hiertegen. Daardoor kun je de schade snel herstellen of apparatuur snel vervangen. Bedrijfsschade als gevolg van de (materiële) schade aan de apparatuur kun je bovendien meeverzekeren. Jouw verzekering dekt de kosten om de bedrijfsvoering op het oude niveau te brengen na (materiële) schade aan de apparatuur. 
10 CAR (bouwprojecten) Bij elk bouwproject gaat er wel eens iets mis. Regen en storm beschadigen bijvoorbeeld een pand in aanbouw. Of je onderaannemer maakt een fout waardoor schade ontstaat. Een bouwplaats is bovendien een aantrekkelijk doelwit voor dieven en vandalen. 

Met de CAR-verzekering bescherm je je tegen deze risico’s. Of dit nu voor de duur van één bouwproject is, of voor alle projecten het hele jaar door. Zo ben je verzekerd tegen schade tijdens het werk op de bouwplaats, ook tijdens de onderhoudstermijn. Bovendien is het transport van bouwmaterialen of onderdelen ook verzekerd. 
11 Bedrijfsschade  Heeft jouw bedrijf tijdelijke huisvesting nodig na een brand? Of kun je als slager niet meer werken door een kapotte koeling? Dan loop je omzet mis, terwijl je vaste kosten doorlopen. De bedrijfsschadeverzekering verzekert je voor de misgelopen brutowinst door schade. Bedrijfsschade kan ontstaan door schade aan je bedrijfspand, je inventaris of andere bedrijfsmiddelen. Deze schade kan grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Met de Bedrijfsschadeverzekering vang je de financiële gevolgen op bij vermindering van jouw omzet. De verzekering is zeer geschikt voor het MKB. 
12 Zakelijke motorrijtuigen Hiervoor geldt hetzelfde als bij de reeds eerder beschreven motorrijtuigenverzekeringen. 
13 Goederentransport en eigen vervoer. Rijden jouw medewerkers in onderhoudsbusjes met gereedschap en andere uitrusting? Of lever je bestellingen bij klanten? Dan kan diefstal of schade aan jouw lading in de kosten lopen. Met deze Goederentransportverzekering dek je schade aan jouw handelswaar en bedrijfsuitrusting en diefstal of verlies van tijdens transport. Laat je als fabrikant, importeur of groothandel grote ladingen vervoeren of stel je speciale eisen aan een transportverzekering? Dan is een maatwerk goederentransportverzekering meer geschikt. 
14 Wagenparken. De Wagenparkverzekering is bedoeld voor bedrijven met een wagenpark vanaf 10 personenauto’s, bestelauto’s en/of vrachtwagens. Is jouw wagenpark groter dan 100 personen- en/of bestelauto’s, of heb je meer dan 50 vrachtwagens? Dan is voor jou onze Stop-Loss wagenparkverzekering wellicht interessant. Bij een Stop-Loss verzekering stort je een bedrag in een schadedepot. Hieruit worden de schades betaald. Hierdoor betaal je een lagere verzekeringspremie. 
15 Werkmaterieel. Een vorkheftruck die een magazijnstelling raakt. Of een graafmachine die een leiding kapot trekt. Bij schade aan je machine of aansprakelijkheid voor schade aan anderen is een goede materieel verzekering onmisbaar. Met de Werkmaterieelverzekering verzeker je vrijwel elk materieel: van bulldozer tot daklift en van hijskraan tot heftruck. Werkmaterieel is niet alleen kostbaar, maar na schade wil je ook verder kunnen werken. Daarom is de Werkmaterieelverzekering volledig afgestemd op de praktijk van jouw bedrijf. Met een vlotte polisafgifte, soepele schadeafhandeling en nuttig preventieadvies.
16 Ziekteverzuim werknemers. Als je werknemer door ziekte niet zijn werkzaamheden kan verrichten, schrijft de wet voor dat de werkgever, maximaal 104 weken minstens 70 procent van het loon moet doorbetalen. Met deze verzekering dek je het financiële risico van deze loondoorbetalingsverplichting af. Ziekteverzuim kan een grote impact hebben op je bedrijf en werknemers. Jij en je zieke werknemer zijn gebaat bij een snelle terugkeer van je werknemer op de werkvloer. Wij bieden je de mogelijkheid om de verzekering uit te breiden met een arbodienstverlening van bijvoorbeeld arbodienstverlener Richting, ArboNed, Zorg van de Zaak of Arbo Unie. Deze arbodiensten ondersteunen je bij de re-integratie van je zieke werknemer. 
17 Arbeidsongeschiktheid zelfstandigen. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering verzeker je je van een inkomen als je arbeidsongeschikt wordt. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) zorgt ervoor dat je als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als je niet kunt werken. Je zorgt zelf voor een financieel vangnet, omdat je meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval hebt, ontvangt je via jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering een maandelijkse uitkering. Als je zelfstandig ondernemer bent, is een AOV een belangrijke verzekering om te overwegen. Je wilt natuurlijk niet zonder geld komen te zitten als je onverwacht ziek raakt.  
18 Cyberrisk. Cybercrime is in de afgelopen jaren een steeds groter probleem geworden. De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsleven. Meer dan ooit ben je afhankelijk van je data en systemen. Van payroll gegevens tot klanten adressen, van creditcarddata tot medische informatie. Een inbreuk op de beveiliging ervan heeft vrijwel altijd gevolgen voor je bedrijf. Je kunt je verzekeren tegen de gevolgen van onder meer hacking, systeem inbraak, verloren gaan of gestolen worden van data of cyber-aanvallen. 
Ik wil graag meer weten

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? 
Neem dan contact met ons op.Contact opnemen
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.