Dienstverleningsabonnement

Wat belangrijk voor je is, wil je goed verzekeren. Zo kun je financiële tegenslagen voorkomen. Een perfect pakket verzekeringen is helemaal op jou afgestemd. Zijn jouw verzekeringen nog wel up to date? 

In je eigen situatie kan er wat veranderd zijn. Bijvoorbeeld een verhuizing, de geboorte van een kind of een nieuwe baan. Je verzekeringspakket moet daarop afgestemd zijn. Bovendien zijn er in de verzekeringsmarkt ook constant veranderingen. Zowel in prijs als in het type verzekering. Je wilt zeker weten dat je de beste polis voor de beste prijs hebt toch? 
Het Blokweg Dienstverleningsabonnement Om er zeker van te zijn dat jouw verzekeringen zich aanpassen aan jouw leven, sluit je een Blokweg Dienstverleningsabonnement af. Vanaf € 8,95 per maand (+ € 0,50 voor elke extra verzekering met een maximum van € 10,95) monitoren onze adviseurs of jouw pakket nog bij je past. Het hele jaar door. Ben je onderverzekerd of juist oververzekerd of is er een verzekeraar die een betere prijs biedt? Dan nemen we contact met je op met een beter voorstel. 
1Blokweg verhaalservice Niet alle autoverzekeringen hebben standaard een verhaalsdekking, waarbij de verzekeraar jouw schade probeert te verhalen op de tegenpartij. Met de Blokweg verhaalservice wordt dit volledig voor je geregeld. De schade hoef je niet zelf voor te schieten, maar verhalen wij direct op de tegenpartij. Met deze service zijn we uniek in Nederland. Bovendien geldt jouw Blokweg verhaalservice ook voor je auto die niet via ons verzekerd is.
2Gratis vervangend vervoerIn geval van schade, die veroorzaakt is door derden, waarbij er geen discussie is over de aansprakelijkheid, kun je gebruik maken van gratis vervangend vervoer.
3Altijd de beste prijs garantieWe controleren jaarlijks de premie van jouw verzekering bij al onze aanbieders. Kan het ergens goedkoper? Dan sluiten wij de verzekering in overleg met je over. Daardoor weet jij zeker dat je nooit teveel betaalt en toch goed verzekerd bent.
4Beweeg mee service Een verhuizing, kinderen, huwelijk, scheiding of andere baan? Er kan veel veranderen in je leven. Het is prettig dat je verzekeringen meebewegen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hiervoor hebben we een slimme service ontwikkeld die voor jou in kaart brengt of jouw verzekeringen nog passen bij je persoonlijke situatie.
5Eén op één advies Eens per jaar bellen wij je persoonlijk op om samen met jou alles even door te nemen. Fijn als je adviseur gewoon even tijd voor je neemt, zodat je weet dat alles goed geregeld is.
6Controle over al jouw verzekeringen Heb je schadeverzekeringen die niet via ons kantoor lopen, dan kunnen wij deze ook voor je beheren, zodat je één aanspreekpunt houdt. Ook kunnen wij je helpen als je een schade hebt, welke verzekerd is onder één van deze verzekeringen.

Daarnaast ontvang je drie keer per jaar van ons een digitale nieuwsbrief met actualiteiten en feiten waardoor je op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.
Kies jij voor zekerheid?
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.