Leven, inkomen en vermogen

Uitvaartverzekering Een uitvaartverzekering keert uit bij overlijden van de verzekerde en is bedoeld om de kosten van een uitvaart te betalen. Ook na de werkelijke looptijd van de verzekering keert de uitvaartverzekering uit. Er wordt waarde opgebouwd in de verzekering. Een uitvaartverzekering kan tot uitkering komen in diensten, waarbij de uitvaartverzekeraar de bedragen overmaakt naar de uitvaartverzorger. Er kan ook gekozen worden voor een uitkering in geld, waarbij de nabestaanden zelf de uitvaartverzorger betalen.
Overlijdensrisicoverzekering Net als bij een uitvaartverzekering keert de overlijdensrisicodekking uit bij overlijden van een verzekerde. Echter, na de looptijd van de verzekering vervalt ook de dekking. Dus overlijdt een verzekerde nadat de verzekering is beëindigd, dan komt de verzekering niet tot uitkering. Ook wordt er geen waarde opgebouwd in de polis. De overlijdensrisicoverzekering kan gekoppeld worden aan een hypotheek, waarbij de uitkering dan plaatsvindt naar de hypotheekverstrekker.
Arbeidsongeschiktheidsverzekering Als je in loondienst bent, kun je een ongeluk krijgen of ernstig ziek worden. Hierdoor wordt het inkomen (tijdelijk of permanent) minder. Het kan dan lastig zijn bepaalde vaste lasten te dragen. Om dit op te vangen kan een Arbeidsongeschiktheidsverzekering worden afgesloten. Deze keert, onder vooraf afgesproken voorwaarden, uit bij arbeidsongeschiktheid.

Vaak kan in combinatie met deze verzekering een werkloosheidsdekking worden afgesloten, welke een uitkering geeft bij onvrijwillige werkloosheid van de verzekerde. Dit is een tijdelijke dekking, die de duur van de WW volgt.
Spaarverzekering Met een spaarverzekering bouw je waarde op in een polis. Er wordt een looptijd afgesproken; tijdens deze looptijd leg je eenmalig of periodiek een bedrag in. Door een vooraf vaak vastgestelde rente maak je hiermee rendement. Aan het einde van de looptijd komt het saldo vri
Ik wil graag meer weten

Contact opnemen met ons

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? 
Neem dan contact met ons op. Contact opnemen
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.