Je hypotheek oversluiten

Als de hypotheekrente lager is dan de hypotheekrente van je huidige hypotheek dan kan het interessant zijn om je hypotheek over te sluiten. Je lost dan je huidige hypotheek af en sluit een nieuwe af. Hierbij letten wij er uiteraard op dat de oversluitkosten opwegen tegen de nieuwe maandlast.
De kosten van het oversluiten van je hypotheek Aan het oversluiten van een hypotheek zitten kosten verbonden.
1 Taxatiekosten In de meeste gevallen is een taxatie een eis van de geldverstrekker, zodat zij weten wat het risico is ten opzichte van de hoogte van de hypotheek. Onze adviseurs regelen de taxatie samen met jou. De taxatiekosten zijn circa € 750,-.
2 Notariskosten Bij het oversluiten van je hypotheek moet alleen de hypotheekakte via de notaris geregeld worden. De woning is immers al je eigendom. De notariskosten voor een hypotheekakte zijn circa € 750,-.
3 Advies- en bemiddelingskosten
De advies- en bemiddelingskosten zijn € 2.500,-.
  • Onderzoeken persoonlijke situatie
  • Advies geven over de best passende financiële oplossing
  • Zoeken naar een aanbieder die bij jou past
  • Contract verzorgen 
  • Afwikkelen hypotheek
Boeterente De boeterente hangt af van je situatie. De adviseurs helpen je bij het opvragen van een eventuele boeterente.
Waarom een hypotheek afsluiten via Blokweg? Wij begrijpen als geen ander dat een hypotheek afsluiten spannend kan zijn. Het gaat om veel geld en het is niet iets wat je dagelijks doet. Bij Blokweg hebben we hypotheekadviseurs in dienst met veel ervaring. Onze adviseur is betrokken vanaf het adviesgesprek en begeleidt je tijdens het hele proces. Je wordt hierin volledig ontzorgd. De adviseur bespreekt met jou de wensen en is altijd bereikbaar voor vragen. Ook in het weekend.
Vrijblijvend hypotheekgesprek? Laat je gegevens achter

Hypotheek berekenen

Benieuwd naar je maandlasten?
We helpen je graag!
Contact opnemen
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.