Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 08:30 tot 21:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Informatie over onze pakketten?

Een zakelijk verzekering vraagt om specifieke expertise…
Een vak apart

Een zakelijke verzekering vraagt om een specifieke expertise. Dat weten wij als geen ander. Samen met onze partners hebben wij speciaal voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf pakketten en verzekeringsproducten ontwikkeld. Stuk voor stuk sluiten die aan bij typische ondernemerswensen.

CONTACT OPNEMEN

Zakelijke verzekering


Verzekeren van zzp’ers

Als zzp’er bent u ondernemer, maar dat is te kort door de bocht als het om verzekeren gaat. Een zzp’er heeft doorgaans andere verzekeringen nodig dan een ondernemer met personeel. Daarom ontwikkelden we samen met onze partners specifieke verzekeringsproducten voor iedere zzp’er.

Ervaring en kennis die er toe doet
De afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring opgedaan bij het verzekeren van bedrijven en zzp’ers. Die kennis en ervaring stelt ons in staat u maatwerk te leveren en oplossingen te bieden voor alles wat met risico’s en zekerheid te maken heeft. We vertellen u graag hoe we dat voor u invullen.

Heeft u de juiste verzekering?
Met de komst van het internet wordt de markt meer open. Informatie is eenvoudig te krijgen, maar de toepassing is niet altijd vanzelfsprekend. We krijgen daarom steeds vaker de vraag om een second opinion als het gaat om zakelijke verzekeringen. Dat vinden we geen enkel probleem. Heeft u vragen of twijfelt u over uw huidige pakket, bel ons. We kijken graag met u mee. Bel ons op (088) 050 18 00 of stuur ons een mailtje; info@blokweg.nl. Dan maken we een afspraak bij ons of bij u op kantoor.
Neem direct contact met ons op