Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Snel weten of u kunt leasen?

Laten we uw mogelijkheden eens bespreken…
Vaak dé oplossing

Leasing is een financieringsvorm die speciaal ontwikkeld is voor het bedrijfsleven. In veel gevallen is het dé oplossing voor de aanschaf van bedrijfsmiddelen voor een ondernemer. Vaak wordt er bij leasing meteen gedacht aan auto’s en andere vervoersmiddelen. Maar niets is minder waar. Vrijwel alle courante objecten kunnen worden geleased. Maar het leasen van auto’s is onze specialisatie. Zie hiervoor onze andere website: www.deautofinancier.nl

CONTACT OPNEMEN

Leasen


Snel weten of u kunt leasen?

Wilt u weten of u een leasecontract kunt aangaan? Dat kan, het enige wat we van u nodig hebben zijn uw NAW-, bedrijfs- en autogegevens. In sommige gevallen hebben wij uw jaarrekening van de afgelopen drie jaar nodig. Binnen een dag komen wij met een messcherpe offerte. Wij beloven u het is de moeite van het proberen waard!

Waarom leasen?
De reden waarom heel veel bedrijven goederen leasen is eigenlijk heel eenvoudig. U bent ondernemer, bezig met ondernemen. Door uw geld vast te zetten in productie- of transportmiddelen neemt uw werkkapitaal af en daarmee de ruimte om te ondernemen. Dat is zonde! U kunt uw geld beter gebruiken om uw activiteiten uit te breiden. Door meer omzet kunt u meer verdienen dan de rente die u kwijt bent aan leasing. Daar komt bij dat de rente die u betaalt aftrekbaar is voor de belasting.

Offerte of meer informatie?
Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen, meer informatie of een kennismakingsgesprek?
Bel ons dan op 088 050 18 00 of stuur een mailbericht aan info@blokweg.nl.
Dan maken we een afspraak bij ons of bij u op kantoor.
Neem direct contact met ons op