Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Dek de risico’s van uw lening af

Er is veel mogelijk met uw lening…
Wist u dat…
Wat veel mensen niet weten, is dat u het risico van lenen behoorlijk kunt beperken met verzekering. Die zorgt ervoor dat hele normale risico’s afgedekt zijn. Veel mensen denken hier niet aan, of pas als het te laat is. Wij wijzen u graag op de mogelijkheden. 

CONTACT OPNEMEN

Verzekeren van uw lening


Ziekte en uw lening
Als u tijdens de looptijd van uw lening langdurig ziek wordt (bijvoorbeeld 5 maanden) dan gaan uw kosten gewoon door. Maar u heeft ook meer vrije tijd om uw geld op te maken… Het is dan een geruststellende gedachte wanneer u weet dat de verzekeraar van uw lening de maandbetaling van u overneemt.


   

Onvrijwillige werkeloosheid en uw lening
Tijdens de looptijd van uw lening kunt u ook onvrijwillig werkloos raken. Dat kan u ook gebeuren. Ook hier kunt u zich tegen verzekeren. Tegen een gering bedrag wentelt u ook dit risico af. Mocht u buiten uw schuld om werkloos worden, dan heeft u niet de extra zorgen over de betaling.

Overlijden en uw lening
Maar het allerergste is natuurlijk als u en/of uw partner komt/komen te overlijden. U wilt dan niet dat de nabestaanden uw lening moeten aflossen. Daarom adviseren wij altijd om dit risico af te dekken. Daarvoor betaalt u uiteraard een premie, maar dat is altijd beter dan de geldzorgen die ontstaan als er iets met u en uw partner of u beiden gebeurt.

Beter voorkomen dan genezen
Naar ons oordeel is deze verzekering zeer aan te bevelen. Natuurlijk hopen we dat u hem nooit nodig heeft. Maar voorkomen is beter dan genezen.
Neem direct contact met ons op