Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 08:30 tot 21:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Heeft u een wisselende kredietbehoefte?

Lees meer over de kenmerken van een doorlopend krediet…
Hoe werkt een doorlopend krediet?
Een doorlopend krediet is een lening waarbij wij samen met u afspreken tot welk bedrag u mag opnemen. Dit bedrag noemen wij de limiet. Tot de limiet kunt u geld opnemen, waarvoor en wanneer u maar wilt. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Lost u wat geld af, dan kunt u dat later weer opnemen als het u uitkomt. Hoe dat in zijn werking gaat? U belt ons en wij maken het geld over naar uw salarisrekening. Wilt u een keer meer aflossen dan afgesproken, dan kan dat ook. Net zoveel als u maar wilt. U gaat dan ook minder rente betalen én u lost sneller af.

CONTACT OPNEMEN

Doorlopend krediet


Voor wie is een doorlopend krediet de beste keuze?
Een doorlopend krediet is een verstandige keuze voor mensen met een wisselende kredietbehoefte. Wilt u bijvoorbeeld in de zomer meer geld lenen dan in de winter, dan is deze vorm een verstandige keuze.

Hoeveel kunt u lenen?
Hoeveel geld u kunt lenen hangt af van uw persoonlijke situatie. Het maximale bedrag dat u kunt lenen zonder dat u in de problemen komt noemen we uw persoonlijke kredietmaximum. Hoe hoog dat bedrag is, kunnen we zo voor u uitrekenen. U hoeft ons alleen maar te bellen.

Ik heb al een lening, is dat een bezwaar?
Nee, dat hoeft geen probleem te zijn. Als u ons belt dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn en hoeveel geld u zou kunnen lenen. Bel ons even en u hoort van ons precies hoeveel geld u veilig bij ons kunt lenen.

Flexibel terugbetalen
Vindt u het fijn om iets meer te betalen en zo meteen een stukje af te lossen, dan kan dat. U bepaalt waar u zich het prettigst bij voelt. Het enige dat u hoeft te doen is ons te bellen hoe u het geregeld wilt hebben, wij verzorgen de rest. Er kan meer dan u denkt!
Kijk ook even naar de mogelijkheid van het verzekeren van uw lening.
Neem direct contact met ons op