Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Wilt u geld lenen met absolute zekerheid?

Lees meer over de kenmerken van een aflopend krediet…
Veilige en zekere lening
Wanneer u een eenmalige geldbehoefte heeft, dan is het aflopend krediet een veilige en zekere manier van geld lenen. U vertelt ons welk bedrag u nodig heeft en wat u per maand kan terugbetalen. Wij zoeken daar dan de looptijd bij en zo weet u precies wanneer uw lening weer is afgelost. Het geleende bedrag krijgt u in één keer ter beschikking. U kunt niet tussentijds geld opnemen en de rente staat vast voor de gehele periode. De looptijden van een aflopend krediet liggen tussen de 12 en 120 maanden (1 en 10 jaar). Voor speciale bestemmingen zelfs 15 jaar.

CONTACT OPNEMEN

Aflopend krediet


Voor wie is een aflopend krediet de beste keuze?
Een aflopend krediet is een verstandige keuze voor mensen die een eenmalige kredietbehoefte hebben en van absolute zekerheid houden. Wilt u precies weten hoe lang u erover doet voor u weer schuldenvrij bent? Dan is een aflopend krediet uw keuze.

Hoeveel kunt u lenen?
Hoeveel geld u kunt lenen hangt af van uw persoonlijke situatie. Het maximale bedrag dat u kunt lenen zonder dat u in de problemen komt noemen we uw persoonlijke kredietmaximum. Hoe hoog dat bedrag is, kunnen we voor u uitrekenen. U hoeft ons alleen maar te bellen.

Ik heb al een lening, is dat een bezwaar?
Nee, dat hoeft geen probleem te zijn. Als u ons belt dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn en hoeveel geld u zou kunnen lenen. Bel ons even en u hoort van ons precies hoeveel geld u veilig bij ons kunt lenen.
Kijk ook even naar de mogelijkheid van het verzekeren van uw lening.
Neem direct contact met ons op