Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Meer over onze werkwijze

Wij stellen u als klant centraal en hebben een persoonlijke manier van werken…
Wij staan voor u klaar
Neem gerust contact op wanneer wij zaken kunnen verduidelijken of als u eens vrijblijvend wil sparren over uw mogelijkheden.


CONTACT OPNEMEN

Onze werkwijze


Omdat de situatie van iedereen anders is hebben wij een zeer persoonlijke manier van werken. Voor ons heel normaal, maar dat blijkt in de markt helemaal niet zo te zijn. Vandaar dat we graag onze werkwijze aan u laten zien, zodat u weet wat u van ons mag verwachten.

1. U heeft een vraag of zit met een financieel probleem
Twijfel niet en leg het aan ons voor. Binnen Blokweg zijn alle specialismen vertegenwoordigd. Daarom kunnen wij alles op financieel en verzekeringsgebied voor u oplossen en regelen.

2. We maken een afspraak
Naar aanleiding van uw vraag of probleem maken we met u een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis. We bekijken uw wensen en vragen en bekijken uw situatie. Met die gegevens gaan onze specialisten aan de slag. Die werken allemaal vanuit één en hetzelfde gebouw, met passie en gedrevenheid. Omdat ze verder kijken dan de standaard producten komen ze altijd met een maatwerkoplossing.

3. De mogelijkheden
Financiële vragen zijn complex. Ze worden beïnvloed door meerdere zaken. Het is daarom belangrijk dat meerdere specialisten naar een vraag kijken. Onze medewerkers zijn allemaal goed opgeleid, verstaan hun vak en kennen de wereld waarin zij werken. Zij vertalen uw probleem naar een betaalbare en verstandige oplossing. Al onze specialisten werken vanuit één kantoor. Zo kunnen zij met collega’s (deskundigen op een ander vakgebied) uw vraag vanuit verschillende invalshoeken bekijken en met elkaar bespreken wat de beste oplossing zou zijn. Daarom is onze bedrijfscultuur open en eerlijk. Als klant profiteert u daarvan.

4. De oplossing
Als we de mogelijkheden bekeken hebben en een oplossing gereed hebben maken we met u een nieuwe afspraak of we bespreken de mogelijkheden telefonisch met u. Samen met u bepalen we welke optie voor u de beste en meest betaalbare oplossing is.

5. Tevreden
Het is ons streven om u als klant tevreden te stellen, binnen de geboden mogelijkheden. Daarom gaan we vaak een stap verder dan de standaard oplossingen, om ervoor te zorgen dat u een perfecte betaalbare oplossing heeft, waar u jaren tevreden over bent.
Neem direct contact met ons op