Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Uw vertrouwde adres

Goed advies, uitstekende service, scherp tarief

Over Ons


Blokweg Financieel Adviseurs B.V. is uw vertrouwde adres voor alles wat met verzekeren en geldlenen te maken heeft.

Een lening is altijd maatwerk. Daarom werken wij hiervoor samen met meerdere geldverstrekkers. Wij hebben veel ervaring in het verstrekken van leningen en werken niet vanuit een standaard oplossing. Daarom slagen wij er vrijwel altijd in om een passende vorm te vinden voor iedere situatie.

Ook voor uw verzekering werken wij samen met meerdere aanbieders. Daarom kunnen wij u altijd een verzekering of een mix van verzekeringen aanbieden die aantrekkelijk geprijsd zijn en aansluiten op uw wensen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kwaliteit
Als financiële dienstverlener moet je in Nederland aan strenge eisen voldoen, zo ook Blokweg.

Blokweg Financieel Adviseurs B.V., is onafhankelijk als intermediair en heeft geen contractuele verplichtingen met aanbieders.
Blokweg Financieel Adviseurs B.V. geeft haar adviezen op selectieve wijze en is officieel geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en staat ingeschreven in het Register van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT) met nummer 1200426.

Onze beloning
Blokweg Financieel Adviseurs B.V. wordt beloond door aanbieders of consumenten.
De beloning door aanbieders bestaat uit doorlopende provisie voor consumentenkrediet en uit een mix van afsluit en doorlopende provisie voor hypotheken en verzekeringen. De beloning door consumenten kan ook plaatsvinden op basis van declaratie van de gewerkte uren tegen een vooraf overeengekomen tarief.

Klachten
Ons doel is om u uitstekend te adviseren en goed van dienst te zijn. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat er wel eens iets fout gaat. Mocht dat zo zijn of heeft u andere klachten, laat het ons alstublieft meteen weten. U kunt uw klacht (bij voorkeur) schriftelijk of per mail indienen ter attentie van de Directie. Voor de oplossing ervan hebben wij een Klachtenregeling die u hier kunt downloaden.

Geschillen
Wij vinden dat wij er altijd samen uit moeten komen maar wanneer u niet tevreden bent, kunt u uw klacht over een lening voorleggen aan de Geschillen- en Klachtenprocedure van de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs en – bemiddelaars (NVF) of het KIFID. Het KIFID neemt elke klacht ongeacht de aard in behandeling. Informatie over de NVF kunt u vinden op hun site www.nvf.nl onder het kopje “Over de NVF” en dan de Geschillen- en Klachtenprocedure en het KIFID kunt u vinden op www.kifid.nl. Ons aansluitnummer is 300.001.785.


 
                                          
Neem direct contact met ons op