Onze doorzetter

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om mensen met een lichamelijke beperking een zo normaal mogelijk leven te laten leiden. Mede daarom hebben wij een administratieve stageplek aangeboden aan onze stagiair Sven Fortuin en steunen wij Handicap National. Sven verwerkt...
,-per maand Gratis voorstel
Als bedrijf vinden wij het belangrijk om mensen met een lichamelijke beperking een zo normaal mogelijk leven te laten leiden. Mede daarom hebben wij een administratieve stageplek aangeboden aan onze stagiair Sven Fortuin en steunen wij Handicap National.

Sven verwerkt de administratie voor de financieringsafdeling. Met veel plezier komt hij elke maandag en vrijdag naar kantoor. Hij heeft zin in de toekomst en ziet dat hij ondanks zijn beperking veel betekent voor ons bedrijf. Wij behandelen hem dan ook als een volwaardig medewerker.

Onlangs kwam een bedrijf Sven filmen om te laten zien hoe mensen met een lichamelijke beperking functioneren in de maatschappij. Sven gaat naar school, loopt stage en in het weekend is hij assistent-coach van voetbalclub N.S.V.V. te Numansdorp.

Wij delen graag het filmpje met u, omdat wij trots zijn op onze collega Sven!
Gratis voorstel
Gerealiseerd door Websentiment
Even geduld a.u.b.