Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Vragen met betrekking tot een hypotheek

Veelgestelde vragen voor u op een rij…
Verschillende soorten
Hypotheken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Het is een complex product. Wat voor uw buurman een goede hypotheek is, hoeft voor u helemaal geen goede vorm te zijn. Welke hypotheek voor u geschikt is hangt van veel zaken af.
In al onze communicatie proberen we u zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen welke hypotheekvormen er zijn en wat ze precies inhouden. Dat is best complex. Dus we kunnen ons voorstellen dat u iets niet helemaal begrijpt of dat u nog vragen heeft. De meestgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden over hypotheken staan hiernaast. Staat uw vraag er niet tussen, of begrijpt u iets niet? Bel ons, we helpen u graag!


CONTACT OPNEMEN
Als uw huurhuis te koop komt en u wilt het kopen, dan moet u hiervoor een hypotheek afsluiten. Dat is een geldlening voor een huis. We helpen u graag om dit voor u te regelen, maar dan hebben we wat meer gegevens van u nodig. Dat kan op meerdere manieren:

  • Neem direct contact met ons, bel ons op: (088) 050 18 00. We stellen u een paar vragen waarna we het voor u uitzoeken. 
  • U kunt ook uw gegevens mailen, dan bellen we u terug.
Het is goed mogelijk dat uw hypotheek hiervoor verhoogd kan worden. Maar om hier een goed antwoord op te geven hebben we meer informatie van u nodig. Dat kan op meerdere manieren:

  • Neem direct contact met ons, bel ons op: (088) 050 18 00. We stellen u een paar vragen waarna we het voor u kunnen uitzoeken. 
  • U kunt ook uw gegevens mailen, dan bellen we u terug.
De datum waarop de rente van uw hypotheek verandert, hangt af van een aantal factoren. Om u daar antwoord op te geven zijn er de volgende mogelijkheden:

  • Neem direct contact met ons, bel ons op: (088) 050 18 00. We stellen u een paar vragen waarna we u direct het antwoord kunnen vertellen. .
  • U kunt ook uw gegevens mailen, dan bellen we u terug.
Neem direct contact met ons op