Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl

Uw vraag niet beantwoord?

Goed advies, uitstekende service, scherp tarief
Twijfel niet en stel uw vraag aan ons
In al onze communicatie proberen we u zo goed en duidelijk mogelijk uit te leggen hoe we werken en wat onze producten en diensten precies inhouden. Toch kan het zo zijn dat u iets niet begrijpt of dat u nog vragen heeft. Twijfel niet en stel uw vragen aan ons. De meestgestelde vragen met bijbehorende antwoorden hebben we hiernaast alvast voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen, of begrijpt u iets niet? Bel ons, we helpen u graag!
Ja, wij zijn erkend door de AFM. De nummers waaronder wij zijn ingeschreven staan op de startpagina, maar u kunt dit ook zelf controleren in de registers van de AFM. Bezoek hiervoor hun site www.afm.nl en zoek onder Consumenten of ga meteen naar de registers.
Ja, wij zijn aangesloten bij het KIFID. Daarnaast hebben wij ook ons eigen klachtenreglement. Wij beschouwen een klacht als een belangrijk signaal van een trouwe klant. Daarom gaan wij daar zeer serieus mee om. In het algemeen zijn klachten bij ons binnen twee weken afgerond.
Dat is een goede vraag. De enige vraag waarop ook wij het antwoord niet weten. Maar mocht u meer willen weten over rente en wat een stijging of daling voor uw persoonlijke situatie doet? Neem dan even contact met ons op. Dat kan op meerdere manieren.

Neem direct contact met ons, bel ons op: (088) 050 18 00. 
U kunt ook uw gegevens mailen, dan bellen we u terug.
Fijn dat u ons op de hoogte wilt stellen van uw nieuwe bankrekeningnummer. Om het nieuwe nummer voortaan voor u te gebruiken hebben we het nieuwe bankrekeningnummer nodig en uw handtekening. Door te klikken op de link hier beneden opent uw mailprogramma, volg de aanwijzingen daarin en alles is snel geregeld.
Fijn dat u ons op de hoogte wilt stellen van uw nieuwe telefoonnummer. Dat kan heel snel en eenvoudig op de volgende twee manieren.

Bel ons even, dan noteren we uw nieuwe nummer: (088) 050 18 00
U kunt uw nieuwe telefoonnummer ook even mailen, dan passen we het direct even aan in onze gegevens.
Fijn dat u uw nieuwe gegevens aan ons doorgeeft. U kunt uw nieuwe adres op de volgende twee manieren aan ons doorgeven:

Bel ons even, dan noteren we uw nieuwe adres: (088) 050 18 00. 
U kunt uw nieuwe adres ook even mailen, dan passen we het direct even aan in onze gegevens.
Ja, in uitzonderingsgevallen kunt u soms een betaling overslaan. Maar niet zonder ons daarvan vooraf op de hoogte te stellen. Dat kunt u op twee manieren doen.

Meteen contact met ons opnemen, bel ons op: (088) 050 18 00
U kunt ook uw gegevens mailen, dan nemen wij contact me u op.
Neem direct contact met ons op